Ring ✆ 2670 1234, døgnvagt efter kl 15 samt weekend & helligdage

Ring her / Tap to Call
Home » Vvsmanden » Vvs København, Østerbro mv.

Vvs København, Østerbro mv.

Vvs København til din bolig, hvis du som os lægger vægt på håndværksmæssig kvalitet, som er parat til at hjælpe når du har brug for os, selv efter almindelig arbejdstid med vor Vvs-døgnvagt.

Vor ærlige og professionelle tilgang til arbejdet betyder at vi har mange glade kunder, og som en lille men effektiv familie virksomhed værdsætter vi vores faste kunder og sigter mod at give dem den bedst mulige service.

Vvs- vedligeholdelse
En af de største påvirkninger som Vvs-vedligeholdelse kan have på dit hjem, er at forhindre pludselige vandskader, men vi ved selvfølgelig godt at du ikke kan planlægge alt, og så er vi parat til at hjælpe dig.

Er du boligkøber og vil være på forkant…
Så kan vi med vores Vvs-tjek gennemgå din boligs Vvs-installationer hvor vi alt for ofte finder fejl.

Gulvvarme
Installation af gulvvarme er med god grund blevet meget populært og giver et varmt hyggeligt gulv… Men virker det ikke ordentligt så lad os hjælpe dig

Vi vil gøre vort bedste for at hjælpe dig med vort
Vvs-arbejde hvor ingen opgaver er for små- Om vi skal hjælpe med en dryppende vandhane, reparation af toilettet eller det utætte rør under vasken eller måske noget helt andet, så er vi klar til at hjælpe dig.

Du kan altid få et uforpligtigende tilbud…
Som du kan regne med… Vi står inde for vort arbejde, fremsend blot et billede samt beskrivelse af arbejdet du ønsker udført.

Ring 2670 1234 eller kontakt os her

Vi tilbyder Vvs-service i København, Østerbro, Nordhavn, Nørrebro, Amager, Ørestad, Frederiksberg, Vanløse, Brønshøj, Bispebjerg, Husum, Vesterbro, Valby, mv.